Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Як працюють лінії роздачі: призначення та особливості пристрою


Лінії роздачі - це спеціальне обладнання для закладів самообслуговування. Вони забезпечують технічні, санітарно-гігієнічні, гастрономічні та естетичні вимоги до реалізації готової продукції. Всі страви, пропоновані в меню, знаходяться на очах у клієнтів. Це надає свободу вибору і комплектації обіду на свій розсуд. Страви і закуски вже готові, підігріті, за них можна розплатитися і тут же приступити до трапези. Від того, як працюють лінії роздачі, залежить швидкість і якість сервісу, що надається, потік клієнтів і, звичайно ж, прибутковість підприємства. Устаткування виконує наступні функції:

  • зберігання готових страв в період реалізації з підтримкою температури і властивостей;
  • спрощення і підвищення швидкості роздачі;
  • надання огляду готової продукції і можливості вибору;
  • рекламування фірмових страв, кондитерських виробів та іншої продукції (найчастіше саме апетитний вигляд спонукає клієнтів купити навіть те, що спочатку і не планувалося);
  • розміщення і швидка видача столових приладів.

Лінії роздачі можуть включати як кілька вузькоспеціалізованих блоків, так і цілий комплекс елементів.

Як працюють лінії роздачі: принципи підбору обладнання

Можна закупити величезну партію найрізноманітнішого обладнання, але при цьому так і не добитися його ефективного функціонування. Навіть якщо страви в вашому закладі будуть найсмачніші і прийнятні за ціною, то черги, брак посуду, непродуманість розміщення блоків і страв, багато витраченого марно часу незабаром відвернуть від вас навіть самих терплячих клієнтів. Правильне пристрій лінії роздачі передбачає послідовну установку різних сегментів. Звичайно, строгих правил немає, і комплектація залежить від багатьох особливостей, але все ж стандартний варіант пристрою ліній роздач наступний:

  • холодні закуски: логічно, якщо клієнти побачать їх першими;
  • гарячі страви;
  • другі страви;
  • напої;
  • десерти і хлібобулочні вироби;
  • місце касира.

Між цими сегментами у відповідних місцях можуть бути влаштовані елементи для підігріву або звичайного зберігання посуду, столи формування комплексних обідів та ін. Сучасне обладнання, виготовлене за типовими або індивідуальними проектами, надається інтернет-магазином компанії "DSTO". У виробництві використовується високоякісна харчова нержавіюча сталь, а також інші матеріали, які забезпечують довговічність і безпеку виробів. Ми знаємо, як працюють лінії роздачі в кращих закладах громадського харчування!
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.