Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Кухонне обладнання для шкільної їдальні та дитячих садків

Для повноцінного здорового харчування дітей необхідно якісне і сертифіковане обладнання для шкільної їдальні та дошкільного навчального закладу. Адже обробка, приготування, зберігання продуктів вимагає дотримання спеціальних умов і санітарно-гігієнічних норм. Кожному відомо, що за день в студентській або шкільній їдальні буває набагато більше відвідувачів, ніж в будь-якому кафе, ресторані або піцерії. Тому вимоги до якості кухонного обладнання для шкільних їдалень і дитячих садів вищі. Грамотно підібране устаткування дозволить підвищити продуктивність праці на кухні, скоротити відходи і поліпшити якість приготовленої їжі. Саме тому кухонне обладнання повинно бути ергономічним, функціональним, безпечним і стійким до великих навантажень.

Види обладнання для дитячих садків та шкільних їдальнях

Щодня на будь-якій кухні дитячого садка або школи використовують відразу декілька видів кухонного обладнання для проведення тих чи інших робіт. Зокрема:

  • теплове кухонне обладнання для приготування гарячих страв (плити,
  • жарочні, пекарські або розстоєчні шафи, теплові столи);
  • холодильне обладнання для зберігання продуктів (холодильні столи, вітрини);
  • нейтральне обладнання (стелажі, ванни мийні, столи, полиці, підставки);
  • лінії роздачі для їдальні (марміти перших і других страв, прилавки);
  • технологічне кухонне обладнання (картоплечистки, м'ясорубки).


Для того, щоб підібрати якісне кухонне обладнання для дитячої їдальні, слід враховувати те, що важливу роль відіграє і швидкість приготування їжі, і подача страв. Адже за короткий проміжок часу в шкільній їдальні потрібно обслужити сотні малюків. Щоб приготовані страви не холоднішими, а залишалися гарячими і смачними, чудово підійдуть лінії роздачі зі спеціальними мармітів.

Де купити кухонне обладнання для дитячої їдальні?

Вибрати якісне обладнання для шкільних їдалень і дитячих садів від провідних виробників можна в інтернет-магазині "DSTO". Вам не потрібно буде економити на обладнанні для дітей, адже його вартість у нас дуже доступна. Діти з усієї України - з Києва, Львова, Одеси, Харкова та інших міст - зможуть насолоджуватися корисними і смачними сніданками, обідами щодня. Ви будете приємно здивовані якістю продукції і низькою ціною.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.