Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Лінія роздачі для шведського столу: максимум зручності для клієнтів

Принцип організації шведського столу передбачає відсутність персоналу, який здійснює роздачу гарячих страв з мармітів. Відвідувачі розподіляють порції в тарілках самостійно. Тому головним завданням стає раціональне розміщення пропонованих страв, особливо при організації сніданків у великих готелях Києва, Харкова та інших міст. Відвідує їх зазвичай багато людей, і логістика переміщень повинна бути продумана до дрібниць, щоб людські потоки не стикалися і не перетиналися. Правильно обрана і розташована лінія роздачі для шведського столу дозволяє вирішити проблему швидкого обслуговування будь-якої кількості клієнтів, забезпечивши тим самим кожного з них доступом до бажаних страв.



Відмінні риси роздавальної лінії для шведського столу

Хоча така лінія оснащується стандартними модулями, їх кількість і розташування мають деякі характерні особливості:

  • в комплектацію не входить місце для касира;
  • марміти з гарячими стравами розташовуються в зручному доступі для всіх клієнтів, на відміну від звичайного закладу громадського харчування, де роздачу порцій здійснює персонал;
  • практикується не тільки пристенное, але і острівне розташування ліній роздачі для шведського столу;
  • включено велику кількість нейтральних столів для роздачі фруктів, випічки і т. п.

Готельєри вважають, що на сніданок за такою системою у клієнта повинно входити не більше 20 хвилин, а на обід - 30 хвилин. Таких показників можна досягти тільки ціною правильної організації роздачі страв.

Роздавальні лінії з нержавіючої сталі

Цей матеріал вважається кращим для виготовлення елементів лінії. Основні його переваги - міцність, довговічність, абсолютна простота в догляді і привабливий зовнішній вигляд. В останньому легко переконатися, відвідавши торгово-виставковий зал інтернет-магазину «DSTO». Представлене там обладнання для роздачі страв виготовлено компанією, яка має понад 10 років досвіду у виробництві в Україні виробів з нержавіючої сталі для закладів громадського харчування. Ви можете купити і повністю укомплектовану лінію, і окремі модулі. Деякі клієнти воліють замовити індивідуальний проект - зазвичай він реалізується протягом 15-20 днів. Вартість лінії для організації шведського столу буде залежати від кількості елементів і обраної марки стали.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.