Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Професійні столи з нержавіючої сталі для кухні

У будь-якому закладі, де відбувається робота з продуктами харчування, має бути присутня якісна техніка і меблі. Особливо, якщо мова йде про робочих поверхнях. Вони повинні бути якісними і стійкими до різного роду пошкоджень. Наприклад, багато хто питає, де купити професійні столи з нержавійки для кухні в Києві та інших містах? Немає нічого складного. Досить замовити такий виробничий стіл на сайті нашого магазину.

Столи з нержавійки для кухні в наші дні використовуються все більш активно. Вони прийшли на зміну своїм старим аналогам. Тепер професійні столи відкривають широкі простори для роботи і кулінарної творчості.

Особливості застосування професійних столів з нержавійки

Якісні поверхні з нержавіючої сталі сприяють підвищенню продуктивності роботи кухарів, відповідають санітарним нормам, легко миються і мають гарний вигляд. Їх купують з нержавійки для кухні, кондитерських, ресторанів або громадського харчування.

Одним з основних вимог для виробничого професійного столу є гігієна. Тому конструкція повинна бути зручною для прибирання, поверхня - НЕ пористої, щоб в ній не скупчувалися бактерії. Особливо це відноситься до обробним професійним поверхонь. Саме з ними стикаються продукти, від них залежить якість майбутнього страви і навіть його смак.

Найкращим чином для даного використання підходить професійний стіл з нержавійки. Для кухні громадського харчування, ресторану або їдальні він стане прекрасним варіантом.

Подібну меблі воліють використовувати наступним чином:

  • робити початкову обробку продуктів (фруктів і овочів);
  • здійснювати обвалку туш;
  • зважувати продукти;
  • нарізати, заготовляють елементи для майбутніх страв;
  • розкачувати тісто на хлібобулочні вироби для випікання;
  • проводити збір відходів;
  • якщо поруч мийка, то на професійному столі з нержавійки для кухні може також лежати посуд.

Бачимо, що виробничі поверхні використовуються кухарями для нарізання продуктів, їх тимчасового зберігання, а також інвентарю. Також на них часто мають у своєму розпорядженні кавомашини. Популярні теплові столи з нержавійки для кухні або холодильні. Це все говорить про потребу купити подібну меблі за прийнятною ціною. Вона буде хорошим помічником для даного приміщення.

Переваги столів з нержавійки для кухні

Оскільки професійні столи з нержавіючої сталі в закладах громадського харчування безпосередньо і постійно контактують з продуктами харчування, їх роблять зі спеціального матеріалу, який не піддається корозії, не гниє, не плавиться від перегріву і не приходить в непридатність від морозу. А саме зі сталі. В її складі немає шкідливих речовин, різних домішок. До складу професійного столу з нержавійки для кухні входить хром (близько 20%) і нікель, а також безпосередньо сталь. Вони повністю сертифіковані і відповідають світовим стандартам.

Професійні столи з нержавійки для кухні можна чистити різними абразивними речовинами, що забезпечують дезінфекцію, а також доглядати за допомогою металевих щіток. Тому їх роблять стійкими до того звернення. Також обробні столи для кухні мають іншими властивостями:

  1. Професійні столи з нержавійки для кухні купити можна за низькою ціною, при цьому вони добре покажуть себе в експлуатації. Поверхня від води не іржавіє, що збільшує термін використання.
  2. Поверхні з нержавіючої сталі для кухні можуть витримувати високі температури. Вони прекрасно себе почувають навіть при +850 градусах. Так що можна не боятися розплавити їх, поставивши гарячу каструлю або сковорідку.
  3. Обробні професійні столи з нержавійки для громадського харчування складно пошкодити. Навіть якщо на них впаде щось важке або гостре, слідів не залишиться. Звичайно, за роки експлуатації на нержавійці для кухні можу виникнути подряпини, але вони не стануть причиною корозії.
  4. Доглядати за поверхнею теж не складе труднощів. Щоб прибрати її після роботи, потрібно просто протерти вологою ганчіркою, змоченою у воді і миючому засобі. Це допоможе усунути запах і будь-які забруднення на професійній поверхні з нержавіючої сталі для кухні. З певною періодичністю в громадських кухнях слід проводити дезінфекцію.
  5. Столи професійні для кухні з нержавійки хімічно не реагують на продукти харчування, не вступають з ними у взаємодію. Ні теплі, ні холодні стільниці не вплинуть на смак приготованого кулінарного шедевра. Вони не дають присмак, не роблять продукти гірше.
  6. Сам каркас столів професійних для кухні з нержавійки може бути виконаний з такого ж матеріалу або звичайного металу. Він з їжею не контактує, так що вимоги до нього дещо інші. Зазвичай ніжки роблять міцними і стійкими, вони не ковзають по плитці статі.

Поверхні з нержавіючої сталі для професійної кухні - відмінне рішення, якщо ви дбаєте про безпеку і надійність експлуатації кухонних меблів.

Види професійних столів з нержавійки

Що являє собою поверхню з нержавійки для кухні? Все досить просто. Вона виглядає як рама із зварених між собою частин, до якої зверху прикріплена рівна обробна поверхню. Купити можна моделі різної конфігурації, виду і типу. Досить поширені для професійної кухні столи з нержавійки з бортами у одного боку. Вони не дають рідким продуктам витікати на підлогу і бруднити його, більш зручні в разі оброблення м'яса та риби, різанні овочів.

Є такі варіанти столів з нержавійки для кухні:

  1. За розміщення в кімнаті виділяють пристінні моделі і такі, які кріплять посередині приміщення (острівні). Вони мають всі борти однакові, щоб можна було обійти і користуватися будь-якою стороною.
  2. Столи з нержавіючої сталі для професійної кухні є з полками і без них. У першому випадку зручніше зберігати інвентар, посуд і деякі продукти. Другі ж виглядають більш компактними і ціну мають меншу. Вони можуть поєднуватися з кавоваркою, тепловими або холодильними установками.
  3. Професійні столи відразу з мийкою з нержавіючої сталі для кухні користуються попитом в разі роботи з рибою, м'ясом або іншими продуктами, які вимагають промивання водою. Цілісна конструкція дозволяє воді не проливатися, полегшує процес роботи.
  4. Не менш популярні конструкції професійних столів з нержавійки для кухні з полицями і ящиками. Вони чудово підійдуть для зберігання посуду, начиння або інших речей, які повинні бути тут під руками.
  5. По довжині і габаритами нержавіючі професійні столи також різняться. Найменші обробні моделі є в шістдесят сантиметрів. Великі столи з нержавійки для кухні - в два метри. І це далеко не межа. Підбираються варіанти, виходячи з потреб.

Як бачимо, професійні столи з нержавійки для кухні бувають різні. Вони відрізняються за розміром, конструкції, розміщення, ціною. Такі поверхні мають масу переваг перед деревом або штучним каменем, вони гігієнічні і довговічні.

Щоб купити професійні столи з нержавійки для кухні, досить просто звернутися до нас. У нас широкий вибір і великі можливості. Ми доставимо найновіші і затребувані моделі, виконані за всіма вимогами, з якісної сталі. Ціни на професійні столи вас приємно здивують. Ми забезпечуємо широкий асортимент товару на будь-який смак.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.