Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Мийки для миття великого посуду-в нас є і таке

Мийки виробничі є одним з основних елементів кухонних приміщень харчблоків. Мийні ванни в першу чергу будуть потрібні власникам ресторанів, кафе, столових, барів, магазинів, складських комплексів, виробничих цехів і т.д. Головним чином вони призначені для миття і чищення кухонного і столового посуду, кухонного інвентарю, продуктів, полуфабрикатів. Мийні ванні використовують для миття деталей обладнання, великих кастрюль и навіть для чищення котлів, також їх використовують для відтавання морожених продуктів харчування.
Компанія DSTO пропонує Вам широкий вибір глибоких мийок (глибиною до 500 мм): односекційні, двосекційні, трисекційні, подовжені та за індивідуальнім замовленням. Вы можете обрати мийку з бортом, або без борта, з полицею та без полиці. Додатковим елементом виробничих мийок бувають: нижня полиця і виконання каркаса у вигляді зашитої тумби з розпашними або розсувними дверима.
Глибока мийка - це максимальній комфорт для миття кухонного обладнання, тому така мийка повинна стояти на кожній кухні.
В компанії DSTO Вы завжди зможете замовити глибокі мийки з високоякісної харчової сталі AISI 201 або AISI 304.
Нашою перевагою є той факт, що Вам не потрібно довго чекати замовлення мийки, оскільки більшість позицій є в наявності на складі в місті Киеєві, або Харкові.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.