Вибираємо критерії, щоб визначити вартість духовці для закладів громадського харчування
Перш за все варто враховувати пропускну здатність закладу, яка і визначатиме конструкційні можливості агрегату, що впливають на рівень ціни. Згідно з цим критерієм, жарочні шафи діляться на:- односекційні агрегати, які підійдуть для початку малого бізнесу. Незважаючи на свої невеликі габарити, вони цілком можуть забезпечувати необхідний рівень продуктивності праці;
- двосекційні жарочні шафи, можуть стати оптимальним вибором для невеликих їдальнях і кафе;
- трисекційні здатні підтримувати потрібний рівень продуктивності для масового приготування їжі - наприклад, для великих їдалень і ресторанів.
Деякі моделі оснащуються спеціальними комплектуючими, сумісними з пекарськими шафами і плитами.
Також щоб визначити, скільки коштує необхідний духовку для кафе, ресторану або їдальні, потрібно орієнтуватися і на такі критерії:
- різний діапазон температур для приготування їжі;
- можливості і розміри приміщення;
- особливості асортименту закладу, які безпосередньо впливають на тип духовці для кафе, ресторану або їдальні. Так, для смаження м'ясних і овочевих страв варто вибирати агрегат з природним теплообміном. Якщо є необхідність в частому розморожуванні продукції, зверніть увагу на обладнання з примусовою конвекцією.
Не останню роль відіграє і вибір постачальника духовці для закладу громадського харчування. Орієнтуйтеся на ті стаціонарні або інтернет-магазини, які мають багаторічний досвід і зможуть підказати оптимального виробника для вашого кафе, ресторану або кафе.