Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Скільки коштує жарова шафа для ресторану, їдальні або кафе?

Безсумнівно, духовку є важливим атрибутом для кухні будь-якого закладу - ресторану, їдальні або кафе, адже з його допомогою можна здійснювати безліч процесів одночасно (гасити, пасерувати, обсмажувати і т. П.), А й отримати на виході красиву і смачну їжу. Тому дане обладнання часто прагнуть купити власники підприємств громадського харчування. Однак далеко не всі з них можуть визначити не тільки оптимальний набір функцій, але і ціну агрегату, який в повній мірі задовольнить потреби закладу. Тому в даній статті ми спробуємо визначити, скільки коштує окремий духовку для ресторану, їдальні або кафе.

Вибираємо критерії, щоб визначити вартість духовці для закладів громадського харчування

Перш за все варто враховувати пропускну здатність закладу, яка і визначатиме конструкційні можливості агрегату, що впливають на рівень ціни. Згідно з цим критерієм, жарочні шафи діляться на:

  • односекційні агрегати, які підійдуть для початку малого бізнесу. Незважаючи на свої невеликі габарити, вони цілком можуть забезпечувати необхідний рівень продуктивності праці;
  • двосекційні жарочні шафи, можуть стати оптимальним вибором для невеликих їдальнях і кафе;
  • трисекційні здатні підтримувати потрібний рівень продуктивності для масового приготування їжі - наприклад, для великих їдалень і ресторанів.

Деякі моделі оснащуються спеціальними комплектуючими, сумісними з пекарськими шафами і плитами.

Також щоб визначити, скільки коштує необхідний духовку для кафе, ресторану або їдальні, потрібно орієнтуватися і на такі критерії:

  • різний діапазон температур для приготування їжі;
  • можливості і розміри приміщення;
  • особливості асортименту закладу, які безпосередньо впливають на тип духовці для кафе, ресторану або їдальні. Так, для смаження м'ясних і овочевих страв варто вибирати агрегат з природним теплообміном. Якщо є необхідність в частому розморожуванні продукції, зверніть увагу на обладнання з примусовою конвекцією.

Не останню роль відіграє і вибір постачальника духовці для закладу громадського харчування. Орієнтуйтеся на ті стаціонарні або інтернет-магазини, які мають багаторічний досвід і зможуть підказати оптимального виробника для вашого кафе, ресторану або кафе.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.