Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Вдалий стартап: яке обладнання потрібно для відкриття бару


Підбір необхідного обладнання починається після визначення формату бару. Цей показник принципово важливий, хоча і не єдиний. Зрозуміло, спеціалізована оснастка суші-бару буде відрізнятися від обладнання пивного закладу. Але базовий набір завжди приблизно однаковий. Він включає в себе теплове та холодильне обладнання, а також різні столи, полиці, мийки, стелажі та інші пристрої. Обдумуючи, яке обладнання потрібно для бару, необхідно також звернути увагу на спеціалізовані пристосування, які обов'язково будуть потрібні в процесі роботи.

Станція бармена - обладнання для професіонала

Віртуозний бармен - візитна картка закладу. Але для того, щоб він зміг продемонструвати свій професіоналізм в повній мірі, робоче місце повинно бути оптимально організовано. Зробити це дозволяє станція бармена - ергономічна модульна конструкція, в якій все, що потрібно для приготування напоїв, завжди знаходиться під рукою. У комплектацію такого обладнання для бару входять:

  • підставки для пляшок;
  • ємності для фруктів і ягід;
  • відділення для льоду, води і соків;
  • відсік для блендера або шейкера;
  • мийка та відділення для сміттєвого контейнера.

Конструкція станції передбачає умови для збереження всіх інгредієнтів напоїв охолодженими, зокрема лід в нижніх піддонах не тане протягом 18 годин.

Фреш-станції та інше обладнання для бару

Серед відвідувачів бару свіжовичавлені соки користуються незмінною популярністю. Установка фреш-станції дозволяє швидко готувати їх на очах у клієнтів, вона служить і підставкою для соковижималки, і місцем зберігання сировини. Опитування показують, що відвідувачі хочуть контролювати якість фруктів, з яких готується фреш, - так чому б не піти назустріч їхнім побажанням? Подібні дрібниці багато в чому визначають престиж бару.

Невід'ємний атрибут закладу - хороша кавоварка. Установка спеціалізованої бази під неї з шафкою, висувними ящиками і отвором для макухи полегшує роботу персоналу. Так само, як і установка бокалонакопітелей на зручній висоті над стійкою. А гірка з підсвічуванням для пляшок не тільки функціональна, але і прикрашає інтер'єр. Розмірковуючи про те, яке обладнання потрібно для бару, вибирайте тільки сертифіковані вироби та звертайте увагу на наявність гарантії на них.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.