Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Види стелажів та їх призначення у торгівлі та ресторанному справі

Для ефективної організації простору в торговому приміщенні використовують стелажі. Це дуже зручні, функціональні і презентабельні конструкції, які оснащені полицями. На них можна зберігати продукти і певні види товарів, що дуже економить місце в залі або на ресторанній кухні. Навіть у найменшому приміщенні знайдеться місце для компактного стелажа, тим більше що призначень у нього багато. Немає необхідності купувати габаритні шафи або столи. Замість них можна використовувати ті чи інші види стелажів, які підходять не тільки для зберігання продуктів або товарів, але і для демонстрації їх відвідувачам. Вартість таких конструкцій невисока, що й обумовлює доцільність покупки.


Які бувають види стелажів і як вони використовуються?

Виготовляються сучасні торгові стелажі, незалежно від їх призначення, з нержавіючої сталі. Це довговічний і міцний матеріал, який не деформується при коливаннях температури і в умовах підвищеної вологості. Таким чином, всі види стелажів можуть застосовуватися в холодильних камерах, кухарських цехах та інших приміщеннях. Також великою перевагою даного виду обладнання є прямий доступ до розташованих на полицях об'єктів. В результаті персонал витрачає мінімум часу на пошук потрібного інвентарю, посуду або продукту. Призначення стелажа може бути найрізноманітнішим, адже обладнання підходить для багатьох функціональних завдань. Воно має:

  • чотири полки. Наприклад, хороший варіант - стелаж серії "Техно 2". Каркас і полки виконані з нержавіючої сталі. При необхідності один елемент можна зняти, щоб збільшити висоту між секціями;
  • п'ять полиць, на яких вдасться розмістити велику кількість інвентарю або товарів різного призначення. Великою популярністю користуються стелажі серії "Економ". Вони виготовляються з оцинкованої сталі, що трохи знижує вартість обладнання.

Купити той чи інший вид обладнання за демократичною ціною пропонує інтернет-магазин "DSTO". У нашому каталозі представлений величезний асортимент оснащення для професійних кухонь ресторанів, а також невеликих кафе і фаст-фудів. Кожен зможе підібрати пристрій, виходячи з передбачуваного призначення і прийнятною вартістю. Доставка кухонного обладнання можлива по Харкову, а також до Києва, Одеси і інші регіони України.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.