Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Розстоєчні шафи з нержавіючої сталі

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Шафа розстійна (8 дек 460х330 мм)
Артикул: 80036
Довжина:
600 мм
Ширина:
550 мм
Висота:
990 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
Шафа розстійна (8 дек 400х600 мм)
Артикул: 80035
Довжина:
725 мм
Ширина:
550 мм
Висота:
950 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
Шафа розстійна  (16 дек 600х400 мм)
Артикул: 80033
Довжина:
950 мм
Ширина:
670 мм
Висота:
950 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
статті
clock_dsto.png 17.03.2021
Що таке розстійна шафа та чим керуватися при його виборі
Розстійна шафа для тіста – це обов'язкове обладнання, без якого неможливо випікти смачний якісний хліб, булочки, пиріжки.
clock_dsto.png 19.05.2021
Котли для їдальні - конструкція, класифікація, призначення
Для оснащення гарячого цеху на великому підприємстві громадського харчування котли для стануть оптимальним варіантом теплового обладнення


Шафи з нержавіючої сталі: обладнання для отримання ідеальної випічки


Аромат свіжоспеченого хліба вже генетично асоціюється у людини з домівкою, достатком і безпекою. Відчуваючи його, людина завжди хоча б подумки виривається з потоку щоденного поспіху та турбот. Саме тому пекарні та кондитерські облаштовуються таким чином, щоб аромати випічки потрапляли на жваві вулиці, залучаючи таким чином відвідувачів. Продаж хлібобулочних виробів завжди актуальний бізнес. Але, саме через високу популярність, буває досить складно зайняти в ньому свою нішу. Щоб залучити споживачів, доведеться докласти чимало зусиль. Купівля сучасного високоефективного обладнання – одна із складових успіху. У даному розділі каталогу інтернет-магазину DSTO представлені шафи для розстоювання - прилади, необхідні в будь-якій пекарні або кондитерській.


Що таке шафа для розстоювання і для чого вона потрібна


Дріжджове тісто – основа для випікання більшості сортів хліба, булок, багатьох кондитерських виробів. Воно є одночасно і простим, і «примхливим». Для приготування звичайного дріжджового тіста потрібно борошно, вода та дріжджі, а інші компоненти додаються в залежності від рецептури. Але для того, щоб випічка вийшла справді якісною, тісто потрібно готувати з дотриманням певної технології. Щоб структура готових виробів була пружною та пористою, дріжджовому тесту необхідно дати час для вистоювання, оскільки при формуванні виробів відбувається порушення клейковинного каркасу та втрата більшої частини вуглекислого газу.Розстойка тесту – це найважливіший технологічний етап, у процесі якого протікають інтенсивні процеси бродіння із оксиду вуглецю. Це має відбуватися з певною швидкістю та при температурі +40 ˚С. Якщо температура навколишнього середовища нижча, то бродіння сповільнюється. Це призводить до значного погіршення якості продукції.

При високій температурі або нерівномірному підігріві (наприклад, якщо в холодному приміщенні поставити листи з заготовками на гарячу поверхню) тісто також підходить нерівномірно, може пересихати і розтріскуватися поверхневий шар. Щоб забезпечити оптимальний процес бродіння в тісті і призначені шафи для розстоювання.


Як влаштована шафа для розстоювання


Шафа для вистоювання тіста – досить просте обладнання. Його корпус зазвичай виконується з нержавіючої сталі. Сучасні моделі мають скляні дверцята та підсвічування – так набагато зручніше контролювати процес вистоювання тіста. Температура та вологість підтримуються за рахунок ТЕНу, який нагріває воду в резервуарі. На панелі керування потрібні параметри. Після того, як заготовки були сформовані, їх поміщають у підігріту шафу для розстоювання для досягнення необхідного обсягу і консистенції.

 

Переваги використання шаф для розстоювання


Шафи для вистоювання тіста - незамінне обладнання не тільки в пекарнях і кондитерських, але і на кухнях ресторанів, кафе, піцеріях - скрізь, де передбачається виробництво будь-якої випічки. Переваги використання техніки такі:

  • шафи, що розстоюють, допомагають значно заощадити місце на кухні.Адже в них один над одним можна розміщувати велику кількість дека з заготовками;
  • обладнання може працювати при температурах від +30 до +90? Необхідні параметри для кожного виду тесту легко задавати на панелі керування. Так, наприклад, для вистоювання важкого житнього хлібного тіста потрібно більше часу, а для заготовок з білого борошна вищого ґатунку з мінімальним додаванням жиру та цукру – менше;
  • у розстоєчному шафі процес бродіння як прискорюється, а й стає контрольованим. Це дозволяє кондитерам та пекарям чітко планувати свою роботу;
  • у камері розстоєчної шафи забезпечується примусова циркуляція теплого повітря. Завдяки постійній температурі та конвекції вистоювання заготовок відбувається рівномірно;
  • у розстоювальних шафах підтримується певний рівень вологості. Завдяки цьому верхній шар тіста не пересихає і залишається еластичним. Заготівлі підходять, не розтріскуючи і не втрачаючи своєї форми. Без шафи такі умови забезпечити неможливо;
  • маючи на кухні шафи, немає необхідності підтримувати високу температуру в приміщенні. Це не тільки дозволяє значно економити енергію, а й робить умови для роботи персоналу комфортнішими. Адже для оптимального вистоювання тесту потрібна температура хоча б +40 С. У такому приміщенні продуктивно працювати буде дуже проблематично. шафи для вистоювання тіста мають теплоізоляційний шар і ущільнювачі на дверях. Це запобігає тепловтратам;
  • на процес вистоювання тіста негативно впливають протяги. У разі використання шаф таке явище виключається.

Також шафи, що розстоюють, гранично прості в управлінні. Їхнє обслуговування не займе багато часу. Адже таке обладнання працює без жиру, без високих та низьких температур, без прямого дотику до продуктів харчування. У них не потрібно нічого відмивати та відчищати. Необхідно лише протирати поверхні вологими серветками, а також стежити за чистотою та наповненістю резервуарів із водою.


Вибір шаф для розстоювання з нержавіючої сталі в інтернет-магазині DSTO


Ми пропонуємо купити шафи на 8 і 16 листів різного розміру. Вони підійдуть як для спеціалізованих пекарень, піцерій та кондитерських, так і для закладів, де випічка не є основною продукцією. Техніка відрізняється компактністю, економічністю та надійністю. Шафи можна використовувати як для попереднього, так і для остаточного вистоювання тіста. Вони не займають багато місця на кухні, але значно вдосконалюють процес приготування випічки та підвищують її якість. Ми пропонуємо купити шафи за доступними цінами. Це стане чудовим вкладенням у розвиток бізнесу.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.