Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Холодильні та морозильні столи для ресторану

Холодильне та морозильне спецобладнання - це обов'язкова частина оснащення будь-якої кухні шефа. Воно ділиться на п'ять категорій, втім, принцип їх роботи вельми схожий:

  • холодильні столи і камери;
  • морозильні столи;
  • морозильні камери;
  • холодильники для зберігання продуктів.

Саме завдяки таким ось інструментам кафешки, ресторани, столові і т.д. можуть собі дозволити при мінімальному штаті обслуговувати максимальну кількість відвідувачів. Крім того, зберігати готові продукти і заготовки протягом доби і навіть протягом більшої кількості часу, що істотно спрощує роботу персоналу і знижує витрати для приготування страв.

Якщо хочете вибрати і купити правильні холодильні та морозильні "скрині" для продуктів, холодильні столи для піци, холодильники для зберігання заготовок, інгредієнтів і напівфабрикатів, тоді так ви знайшли потрібний і дуже корисне джерело інформації! Тому що прямо зараз ми готові вам розповісти про найбільш важливі критерії, на які варто звертати увагу при виборі холодильних і морозильних професійних шаф для кафе, пабів, ресторанів, барів та ін.


Холодильне обладнання для ресторанів

Сьогоднішні заклади громадського харчування не можна собі уявити без наявності холодильників і морозильного обладнання. Асортимент доступних товарів дійсно вражають. Які ж сьогодні холодильні та морозильні камери ми можемо купити?

  • Столи-холодильники стандарт;
  • Столи холодильні для піци;
  • Столи-вітрини для салатів;
  • Холодильні вітрини для рибки.

Якщо подивитися більш узагальнено, то все столи діляться на стандартні і вітрини для салатів, риби та інше. Хоча, вітрини дуже рідко називають столами, адже призначені вони не для обробки або зберігання продуктів, а для демонстрації їх відвідувачам. Але якщо ми говоримо про закладах громадського харчування та ін., То говоримо ми про столах холодильних для заощадження інгредієнтів, готових страв, напівфабрикатів в оптимальному температурному режимі. Саме тому вітрини більше розраховані для облаштування супермаркетів і інших торгових точок. Можливо, для облаштування ресторанів східної кухні.

Але якщо ми говоримо про класичних закладах громадського харчування, то тут йдеться про цілком звичайних холодильниках для піци, морозильних столах і звичайних холодильних салат-барах. І тому давайте ми більш детально розглянемо доступний сьогодні асортимент морозильного і холодильного устаткування.


Холодильники і холодильні столи для ресторанів

Холодильні столи (для піци, салатів і т.д.), морозильні та ін. Холодильники - техніка, яка призначена для установки на професійних кухнях. Давайте ж розглянемо більш докладно функціональні характеристики, експлуатаційні призначення і властивості даних коробів для піци та інших харчових заготовок. Так, і наскільки потрібні такі холодильники на сучасній кухні.

  • Холодильні столи для піци - це спеціальні ергономічні апарати для професійної кухні, яка призначена для зберігання заготовок і вимішування готових продуктів харчування. Більш детально ви можете прочитати про оснащення робочого місця для приготування піци в наступному підрозділі, а поки просто розповімо про одне доведений факт: наявність спеціального холодильного столу (холодильника) для піци збільшує продуктивність праці одного людини мінімум на 20-30%. Звичайно, в порівнянні з кухнею, що не обладнаної спеціальними холодильними столами.
  • Класичні холодильні столи, які також можна використовувати для зберігання заготовок для піци, що складаються з стільниці, каркаса і 2 або 3 внутрішніх полиць. Охолоджене повітря може розподілятися там як природним способом, так і способом спеціального нагнітання.
  • Вітрина - це спеціальна демонстраційна полку, яка також може бути використана для комплектації закладів громадського харчування. Особливо якщо ми говоримо про торгові точки, що пропонують страви японської (китайська, корейська) кухні або про заклади громадського харчування по типу столових.

Сьогодні можна знайти в продажу дуже багато різних варіантів демонстраційних столів для салатів, інших видів холодильників і морозильних камер для закладів громадського харчування. Але якщо ви хочете отримати інструменти, які дійсно буде працювати довгі роки, звертайте увагу саме на спецтехніку з нержавіючої сталі.

DSTO - компанія, яка займається постачанням холодильного обладнання як в Харкові, так і в інші міста України. Крім абсолютної якості пропонованих товарів, співпраця з даною компанією зручно тим, що обслуговування і гарантійний ремонт будь-якого холодильного і морозильного обладнання проходить абсолютно безкоштовно і за участю справжніх професіоналів своєї справи.


Холодильні столи для піци

Холодильний стіл (холодильник) для піци - це спеціальне обладнання, яке встановлюється або в піцеріях, або в ресторанах, що пропонують страви італійської кухні. Стіл холодильний для піци складається з охолоджувального шафи, де підтримується температура від +2 до плюс 10, і стільниці. Головні особливості цих елементів для готування піци в тому, що всередині підтримується оптимальна температура для зберігання заготовок, вистоювання тіста, збереження начинки і так далі, і тому подібне. До того ж, стільниця для піци виготовлена ​​з такого металевого сплаву, який дозволяє досягти абсолютної зручності під час вимішування тестових заготовок. На стільниці для піци і тестові заготовки не прилипають, не деформуються, а також продовжують зберігати оптимальну температуру. Чому? Справа в тому, що у багатьох моделей холодильників (холодильних столів для піци) стільниця також зберігає оптимальну температуру.


Холодильні столи для салатів і рибні вітрини

Холодильні вітрини - це спецобладнання для зберігання і демонстрації харчових продуктів. Найпопулярнішими сьогодні вважаються наступні види:

  • Вітрина для риби - спеціальний холодильний стіл, де на крижаній подушці розкладається риба для демонстрації відвідувачам.
  • Вітрини для салатів - демонстраційне холодильне обладнання (столи), призначене для зберігання салатів або їх компонентів та виставлення їх в залі. При цьому салати і компоненти зберігаються в певній температурі, передбаченої програмою.

Холодильні вітрини, салат-бари та інші холодильники для зберігання і демонстрації продукту можуть бути різної конфігурації, але спосіб роботи практично у всіх холодильників схожий. Підтримка встановленого температурного режиму і динамічною циркуляції повітря в закритих відділах.


Морозильне обладнання для ресторанів

Крім холодильних столів та інших холодильників, ресторани та ін. Заклади громадського харчування слід оснащувати також і якісним морозильним обладнанням.

Морозильні камери призначені для довгострокового зберігання всіляких харчових продуктів при температурі нижче 5 градусів за шкалою Цельсія і домовленої вологості. Це єдиний безпечний спосіб довгого зберігання харчових продуктів. М'ясо, риба, напівфабрикати (пельмені, млинці та інше), холодні десерти і не тільки - всі ці харчові продукти вимагають особливих умов зберігання. А тому, будь-який заклад подібного плану неможливо собі уявити без наявності якісних морозильних камер, холодильних столів і холодильників. І тому давайте в кінці поговоримо про те, на які нюанси слід звертати увагу, якщо вам потрібно купити холодильний стіл для піци, холодильник, морозильну камеру і так далі.

Як купити якісний стіл та інше холодильне обладнання

Щоб купити дійсно якісне спецобладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування, перш за все дивіться на репутацію виробника. Чи безпечно замовити холодильні столи, холодильники, морозильні камери та інше в інтернеті? Загалом, так, але тільки якщо інтернет-магазин вже зарекомендував себе і реалізує спецобладнання безпосередньо від виробника.

Обов'язково звертайте увагу на можливість гарантійного обслуговування і на тривалість гарантії. І останнє: якщо вам потрібно вибрати холодильний стіл для піци або інше обладнання з нержавійки або інші, більш дешеві аналоги, на компроміси погоджуватися не варто. Справа в тому, що товар подібного формату повинен бути абсолютно якісний.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.