Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Які переваги виробничих столів на професійній кухні?

Професійна кухня закладу громадського харчування складається з різного виробничого обладнання, одним з яких є виробничий стіл для організації процесу приготування їжі. Столи допомагають кухарям планувати свою роботу, що має вирішальне значення для успіху будь-якого ресторану чи кафе. Вони використовуються безпосередньо для приготування заготовок, розморожування, зважування, нарізання продуктів.

Чому виробничий стіл необхідний на професійній кухні?

Які переваги виробничих столів на професійній кухні - 2
Купити обробний стіл для кухні варто через його переваги:
  • Багатофункціональність. Без нейтрального обладнання у вигляді столу кухонного виробничого неможливо обійтися на сучасній кухні ресторану, кафе, їдальні та інших закладів громадського харчування. Це важлива ланка професійного обладнання, яке забезпечує виконання безлічі різних процесів: від розморожування, приготування заготовок до оформлення страви.
  • Гігієнічність. Виробничі столи для громадського харчування виготовляють із харчової нержавіючої сталі. Склад матеріалу ідеально підходить для роботи з продуктами харчування, стіл легко чистити, він не ржавіє. Столи виробничі для кухні відповідають санітарно-гігієнічним нормам. Вироби не вбирають запахів риби, м'яса, різноманітних спецій тощо.
  • Довговічність. Обробні столи для кухні з нержавіючої сталі стійкі до корозії, вони міцні, не деформуються при активному використанні, добре переносять підвищену вологість і температуру.
Обробний стіл для кухні має універсальну модифікацію і гармонійно доповнює інші функціональні вузли професійної кухні ресторану, кафе, їдальні та інших закладів громадського харчування. Він може виконувати одночасно кілька функцій.

Види й призначення виробничих столів з нержавійки

На сайті компанії ДСТО можна купити виробничі столи для громадського харчування таких видів:
  • столи без полиць. Виробничий стіл з нержавіючої сталі без полиць має просту конструкцію: металевий каркас і стільницю. Для посилення цієї конструкції виробник встановив з трьох сторін поперечні перемички. Під стільницею, виконаною з листової сталі, кріпиться за допомогою клею основа з ДСП. Вона використовується для зменшення вібрації і надання поверхні більшої жорсткості. Ці особливості позитивно позначаються на експлуатаційних характеристиках столів виробничих для кухні ресторану, кафе, їдальні та інших закладів громадського харчування. Ніжки можна регулювати, відштовхуючись від особливостей іншого обладнання на кухні та бажань персоналу. Виробничі столи для громадського харчування оснащені додатковими елементами, які роблять конструкцію більш стійкою під час активного користування. Також таке нейтральне обладнання має невелику вагу. Обробний стіл без полиці зручно пересувати в різні зони приміщення, виходячи з потреб персоналу.
  • столи з однією полицею. Обробний стіл для кухні має борт, який захищає оснащення і продукти від падіння на підлогу. Також борт захищає від забруднень стіну під час роботи. Оскільки в організації функціонального простору на кухні кафе і ресторану дуже важливий кожен сантиметр, наявність полиці стане великим плюсом, на ній ми можемо зберігати різне кухонне приладдя, заготовки, посуд тощо.
  • стіл виробничий для кухні з двома полицями. Якщо в комплектації професійного нейтрального кухонного обладнання передбачено дві полиці, то цей стіл буде вдвічі кориснішим для працівників ресторану. Таким чином можна не тільки обробляти продукти на стільниці, а й організувати тимчасове зберігання різних корисних аксесуарів на полицях. Тут також можна розмістити спеції, посуд, різні інгредієнти й все інше, що стане в пригоді під час приготування страв.
Конструкційні особливості виробничих столів з нержавіючої сталі впливають на формування ціни. Тому, перед тим, як купити таке нейтральне обладнання для закладу громадського харчування, варто визначитися з видом виробу. Якщо у вас є окреме місце для зберігання кухонного начиння, немає потреби в наявності додаткових полиць, то рекомендуємо купити стіл кухонний виробничий без поличок. Для створення місця для тимчасового зберігання продуктів, кухонної техніки, краще вибрати стіл виробничий з однією або двома полицями.
Які переваги виробничих столів на професійній кухні - 3

Як правильно вибрати кухонний виробничий стіл?

Промислові обробні столи – одне з найважливіших рішень для професійних кухонь. Вони призначені для легкого нарізування продуктів харчування та їх підготовки до приготування. Вони можуть бути виготовлені з металу або нержавіючої сталі і забезпечують максимальну безпеку і ефективність. На сайті компанії ДСТО є широкий вибір різних типів обробних столів, придатних для різних застосувань. Залежно від функціональних особливостей, крім приготування страв, столи виробничі для кухні з нержавіючої сталі можна використовувати наступним чином:

  1. Для чищення овочів і фруктів.
  2. Для тимчасового зберігання і сортування круп.
  3. Для збору різного виду відходів.

Залежно від потреб вашої професійної кухні ви можете вибрати столи, виконані з різних видів нержавійки. Нержавіюча сталь є одним з найпопулярніших матеріалів для обробних столів, оскільки вона досить міцна і не вимагає багато догляду.

Під час купівлі обробного столу вам необхідно враховувати кілька важливих факторів. По-перше, необхідно взяти до уваги розміри і форму столу. Для кращого розуміння вам потрібно виміряти простір, який ви хочете використовувати для обробного столу, перш ніж купувати його. На сайті компанії ДСТО можна купити столи виробничі для кухні з нержавійки з різними параметрами ширини (500, 600, 700 мм), довжини (600-2000 мм), типу нержавіючої сталі (AISI 201, AISI 304 (термостійка)). Також необхідно взяти до уваги наявність і кількість полиць в обробних столах для кухні.

Компанія DSTO виготовляє якісні виробничі столи з нержавіючої сталі для всіх видів закладів громадського харчування. На сайті представлено професійне сертифіковане обладнання для ресторанів, кафе, їдалень, харчових цехів та інших підприємств.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.