Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Плити промислові українського виробництва – за ними майбутнє

Плити електричні промислові - це один з найголовніших «складових» професійних кухонь громадського харчування. Висока продуктивність (при мінімальному споживанні енергії), якою володіє плита професійна, дозволяє значно економити час, що витрачається на приготування смажених, тушкованих і іншого виду страв у великій кількості.



Плита промислова електрична від компанії «DSTO» - головні переваги



Багато рестораторів, власники барів, кафе, їдалень все частіше віддають перевагу при виборі професійної плити електричним варіантів виробів. І цьому є ряд вагомих причин:

монтаж електричних промислових плит вимагає менших витрат, так як установка обладнання виконується без додаткових робіт, а саме - підключення до системи газопостачання, як це можна спостерігати при монтажі газових плит;

на відміну від газових, електричні промислові плити можуть встановлюватися в різних будівлях громадського харчування без дозволу відповідних організацій;

підвищена безпека - при експлуатації промислової плити для приготування страв використовується не відкритий вогонь, а тепло, що продукується нагрівальним елементом. Крім того, при використанні електричних професійних плит кухарям не доводиться дихати продуктами горіння, що неминуче при експлуатації газових агрегатів. Часом навіть потужні системи вентиляції не в силах впоратися з тією кількістю шкідливих речовин, які виробляються при горінні газу;

доступність - завдяки українському виробнику, а саме - компанії «DSTO», купити високоякісне, надійне промишленноеоборудованіе для ресторану (і інших об'єктів громадського харчування) сьогодні можна практично в будь-якому місті України. Вам більше не доведеться витрачати час на вивчення сотень оголошень «недорого продам професійні електричні плити». Інтернет-магазин компанії «DSTO» не тільки спеціалізується на продажепрофессіональной техніки, призначеної для оснащення закладів громадського харчування, а й дешево здійснює доставку придбаної споживачами продукції в будь-який український місто - Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Одесу та ін.

Що стосується переваг промислових плит, що виготовляються українським виробником - компанією «DSTO», то це не тільки більш ніж приваблива ціна поряд з високою якістю обладнання, а й абсолютну відповідність професійної техніки потребам клієнта.

Компанія «DSTO», напевно, єдина в своєму роді, оскільки надає споживачам можливість купити або заказатьпрофессіональную електричну плиту, вартість якої абсолютно доступна, будь-хто, потрібної йому конфігурації. Новітнє обладнання, що використовується для виготовлення високоякісної техніки, індивідуальний підхід до кожного клієнта плюс 10-річний досвід виробництва надійного промислового обладнання зі сталі високої якості є гарантом професіоналізму компанії «DSTO» в своїй сфері. З огляду на виключно позитивних відгуків користувачів, високої популярності товарів, а також великої кількості постійних клієнтів інтернет-магазину «DSTO», можна сміливо стверджувати, що дана компанія на українському ринку - поза конкуренцією!
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.