Купити в Києві обладнання для бару, кафе чи ресторану з нержавіючої сталі - DSTO
Професійне обладнання для кухні в Києві: особливості комплектації
У починаючих рестораторів, які тільки планують відкрити свій заклад, виникає маса питань. Їх цікавить обладнання, організація робочого процесу, облаштування кухні і залу. Незважаючи на велику кількість тем, що цікавлять, починати треба з головного, а саме - з кухні. Адже саме тут кухарі створюватимуть кулінарні шедеври, які порадують ваших гостей. Відповідно вам слід потурбуватися про те, щоб купити професійне обладнання для кухні в Києві. Далі мова піде про те, яким воно має бути, і для чого потрібне.
Ключове професійне обладнання для кухні Якщо ви робите перші кроки як ресторатор, складно не помилитися. Адже обладнання для професійної кухні в Києві багато, і моделей з різним функціональним призначенням величезна кількість. Щоб облаштування робочих зон не викликало складнощів, розглянемо оснащення детальніше.
- Для гарячого цеху можна купити таке професійне обладнання для кухарів, як промислова плита, конвекційна піч, пароконвектомат, пекарний і розстійна шафа, жарильні поверхні, фритюрниці, гриль і багато що інше. Вибір тієї або іншої техніки залежить від особливостей меню і концепції закладу в Києві.
- Для роботи в холодному цеху знадобиться професійне електромеханічне обладнання. Його завдання - оптимізувати робочий процес на кухні. Відповідно слід купити міксер, слайсер, м'ясорубку, машину для нарізки овочів або розкочування тесту і іншу техніку. Кількість обладнання для роботи в холодному цеху залежить від особливостей ресторану або кафе в Києві, величини потоку відвідувачів. Чим більше клієнтів приходять у ваш заклад, тим більше оснащеною має бути кухня. Це дозволить раціонально використати трудоресурси і оперативно виконувати замовлення.
- У повсякденній рутині професійні кухні для ресторанів не обійдуться без гастроємностей і інших допоміжних виробів. Їх слід купити для користування в процесі обробки продуктів, приготування блюд, викладення і зберігання їжі. Таке обладнання зручне, легко миється і очищається, не ржавіє і не втрачає своєї функціональності навіть в умовах інтенсивної експлуатації.
- До числа необхідного кухонного обладнання для громадського харчування належать модульні меблі і мийні ванни. Виготовляються вони з нержавіючої сталі, яка не окислюється при контакті з різними речовинами і дозволяє дотримуватися гігієнічності.
Це далеко не увесь список професійного обладнання, вживаного на кухні ресторану або кафе в Києві. Вибір оснащення безпосередньо залежить від специфіки закладу. Перш ніж купити професійну техніку для облаштування кухні, слід визначитися з концепцією, меню, кількістю гостей, яких обслуговуватимуть одночасно.
Обладнання для фастфуду: особливості і різновиду
Вулична їжа стала невід'ємною частиною культури живлення не лише в Києві, але і в усій країні. Багато хто любить блюда з фастфуду, а також віддають їм перевагу зважаючи на швидкість приготування і зручності вживання. Якщо хочете відкрити точку вуличної їжі в Києві і вас цікавлять ціни на професійне обладнання для кухні, звертайтеся в компанію DSTO. Ми пропонуємо купити:
- гриль - підійде для приготування гамбургерів, хот-догів, шаурмы, ковбасок і інших блюд;
- фритюрниці - ароматна картопля фрі, курячі крильця, нагетсы, пампушки завжди мають попит;
- апарати для приготування солодкої вати або попкорна - така їжа в шані не лише у дітей, але і дорослих;
- пристрої для приготування курки гриль і багато що інше.
Компанія DSTO робить увесь спектр послуг з облаштування кухні ресторану, кафе, їдальні і введення її в експлуатацію. Продаж оснащення, консультування з приводу вибору, монтаж обладнання, навчання персоналу - усе це ви отримуєте при співпраці.