Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Професійне обладнання для барів та кафе

Жоден бізнесмен, який планує відкрити ресторанний бізнес, жоден власник кафе або бару не має права недооцінювати значення вибору обладнання для успіху своєї справи. Рівень конкуренції в галузі (в Києві, Харкові та інших містах України) настільки високий, що знехтувати хоча дещицею функціональності, ефективності, комфорту і якості в обслуговуванні клієнтів - це значить, втратити великі можливості в бізнесі.

Устаткування для барів та кафе, будь то посуд, виробничий інвентар, барна стійка або стільці, має відповідати суворим сучасним вимогам, що пред'являються до його якості, зовнішньому вигляду і надійності.

Будь-яке професійне обладнання, яке тільки може знадобитися в вашому барі або кафе, можна знайти в об'ємному каталозі інтернет-магазину компанії «DSTO». Спеціалізація компанії - продаж професійного кухонного і барного обладнання з нержавіючої сталі, включаючи меблі (стелажі, столи прилавки і т. Д.) За оптимальними цінами. Ергономічне і довговічне устаткування для громадського харчування від «DSTO» досить швидко окупається, як свідчать відгуки клієнтів.

Яке обладнання необхідне для кафе чи бару

Конкретний список обладнання для бару чи кафе визначається безліччю факторів:

  • концепція закладу (літнє кафе, дитяче або міні-кафе, фреш-бар, гриль-бар, кав'ярня і т. д.);
  • характеристики споживчої аудиторії;
  • ширина асортименту планованих страв і напоїв;
  • площа приміщення, технічні умови;
  • фінансові можливості.

Комплект обладнання в літній пивний бар і в дитяче кафе, зрозуміло, буде відрізнятися досить істотно. Однак, коли мова йде про барах, потрібно говорити про базову, мінімально необхідній кількості обладнання.

Безумовно необхідне обладнання - це барна стійка, меблі, холодильник, плита, посудомийна машина, мікрохвильова піч. Це те, без чого починати роботу немислимо. В цілому ж все обладнання для бару можна розділити на кілька категорій:

  • теплове;
  • холодильне;
  • нейтральне;
  • барний інвентар;
  • меблі;
  • посуд і сервіровка столу;
  • обладнання для приготування холодних і гарячих напоїв.

Чим більше площа бару або кафе, чим вище ваші фінансові можливості і амбіції, тим більше можливостей забезпечує професійна техніка - від фритюрниць до машин для шоколаду.

Особливості та переваги професійного обладнання для кафе і барів

Робота кожного закладу громадського харчування безпосередньо залежить від обладнання, в ньому розміщеного, і добре, якщо це професійне, сучасне обладнання для барів і кафе. Кухонне обладнання, як і будь-яка інша, постійно вдосконалюється, тому бажано стежити за новинками, враховувати нюанси і регулярно оновлювати асортимент, підбираючи дійсно високоякісну продукцію.

Професійне обладнання з нержавіючої сталі всіх видів (нейтральне, холодильне, теплове та нестандартне) володіє загальними характерними рисами:

Універсальний дизайн. Елегантний і шляхетний зовнішній вигляд обладнання з нержавійки з легкістю вписується в інтер'єр практично будь-якого приміщення, незалежно від його стилю.
Висока якість і надійність конструкції. Компанія «DSTO» пропонує своїм клієнтам обладнання, виконане з міцних матеріалів і розроблене спеціально для кафе, барів і ресторанів. Воно чудово справляється з навантаженнями, характерними для закладів громадського харчування.
Висока функціональність, зносостійкість, невибагливість у догляді. Нержавіюча сталь не піддається корозії. Поверхні обладнання не будуть вступати в реакції з продуктами, і поширення бактерій і грибків буде зведено до мінімуму. Догляд за нержавейкой не викликає ні найменших труднощів.
Доступна ціна. Все професійне обладнання, представлене в онлайн-каталозі інтернет-магазину «DSTO» можна купити відносно недорого. Це відноситься і до того обладнання, яке виготовляється на замовлення за індивідуальними вимогами.
Доставка обладнання для барів і кафе в Київ, Харків, Львів, Одесу і всі інші регіони України, завдяки грамотній логістиці, відбувається швидко і з мінімальними витратами.
За допомогою надійного і якісного професійного обладнання наші клієнти оптимізують роботу персоналу в кафе і барах, підвищують ефективність виробництва, розширюють базу лояльних клієнтів і збільшують прибутковість бізнесу.

Устаткування бару - корисні рекомендації

Швидкість обслуговування клієнтів в барі або кафе і якість цього обслуговування визначається функціональністю і безвідмовною роботою барного обладнання. У цій справі не може бути ніяких компромісів. Чим краще обладнання для бару, ніж різноманітніше кухонна техніка, тим ширший меню і повноцінніше сервіс. Станція бармена, професійна соковижималка, кавомолка і кавоварка, диспенсери для напоїв, сокоохолоджувач, суші-кейс і інший інвентар - все це необхідно для професійної роботи барменів. Можна сміливо сказати, що обладнання для кафе і барів є візитною карткою закладу.

  • Все барне обладнання повинно розташовуватися за барною стійкою, забезпечуючи для персоналу можливість вільного доступу до кожного елементу. При цьому експлуатація одного приладу не повинна створювати перешкоди для використання інших агрегатів.
  • Дуже зручно використовувати в барах і кафе експозиційні холодильники, що відкривають огляд до їх наповнення, завдяки скляним дверцятам, а також функціональні вітрини і мінібари.
  • Не ігноруйте покупку такого важливого обладнання для барів і кафе, як гірки, скрині, охолоджувані вітрини для салатів, полки, стелажі, фреш станції і т. Д. Завдяки цим елементам легко правильно організувати робоче місце. Ясна і розумне розташування предметів в барі або кафе не просто допоможуть підтримувати порядок на робочому місці, а й істотно прискорюють процес обслуговування відвідувачів.
  • Вирішивши купити в бар або кафе таке обладнання, як професійний блендер і міксер, ви з мінімальними витратами зможете істотно розширити асортимент напоїв в меню за рахунок всіляких смузі і коктейлів.
  • Професійне обладнання для барів з нержавіючої сталі елементарно утримувати в чистоті для відповідності санітарним нормам.
  • Наявність в барах і кафе льдогенератора і Льодокришителі дозволяє робити крижаний краш - обов'язковий інгредієнт величезного спектру коктейлів, як алкогольних, так і безалкогольних.
  • Спеціальне холодильне обладнання для кафе і барів, призначене для зберігання вина, гарантовано забезпечить дорогих напоїв найкращі умови. Вам не доведеться переживати про втрату якості вина через вплив зовнішніх факторів.

Головним радою, який потрібно дати кожному, хто стурбований покупкою устаткування для закладу, де є кухня, буде наступний - вибирайте виключно професійне обладнання! Нехай воно коштує трохи дорожче стандартного побутового, зате у нього є здатність витримувати високі навантаження.

Міцні матеріали і грамотні технічні рішення дозволяють забезпечити обладнання тривалий термін експлуатації, що врешті-решт виявляється більш раціональним, ніж періодична заміна що вийшли з ладу дешевих аналогів.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.